OPG Horvat - proizvodnja kvalitetnog domaćeg vina - logo

O nama

Više od 100 godina obiteljske tradicije okrunjeno otvaranjem OPG-a

Teško je odrediti točno trajanje tradicije uzgoja vinove loze i proizvodnje vina u našoj obitelji ali sa sigurnošću možemo reći da je to period od minimalno sto godina. Na jednoj strani obiteljskog stabla “nalazi” se brdo Segled, dok je na drugoj Gradec. Djedovi Đuro Horvat i Dragutin Ratković uspješno su prenijeli svoje dragocijeno znanje i iskustvo na svoje potomke koji su iz zahvalnosti ali i poštovanja prema njima nastavili raditi na obiteljskoj vinarskoj tradiciji. 2015. godine odlučili smo dosad uloženi trud i prikupljeno znanje podići na višu razinu. Otvaranjem OPG-a omogućili smo da i Vi kušate naše vinarske proizvode, posjetite naše “kleti” i uživate u svim blagodatima naših pitomih vinograda. Dobrodošli!

OPG Dario Horvat - Dugogodišnja obiteljska tradicija

Kontaktirajte nas i zatražite besplatan uzorak!

- tel 1: 098 9421 343
- tel 2: 098 9795 801
- tel 3: 098 783 099
- adresa: Jalševec Svibovečki 47, 42223 Varaždinske Toplice
- email: horvatdario88@gmail.com

OPG Horvat - pinot bijeli

Bijeli Pinot

Bijeli pinot, također poznat pod imenom Burgundac bijeli, kvalitetna je sorta prepoznatljiva po nakupljanju veće količine sećera i manje količine kiselosti.

Saznajte više
OPG Horvat - Rajnski rizling

Rajnski rizling

Ubraja se među najplemenitije sorte. Vino idealnog omjera slatkoće i kiseline zbog čega je također poznato pod nazivom "Kralj bijelog vina".

Saznajte više
OPG Horvat - Miješano vino

Miješano vino

Bijeli pinot, Rajnski rizling, Chardonnay i Graševina su najzastupljenije sorte u našem miješanom vinu. Idealna kombinacija za vrhunski gemišt.

Saznajte više

Isprobajte besplatno naše proizvode

Kontaktirajte nas kako bi Vam omogućili besplatnu degustaciju naših proizvoda.